Kunstharsvloeren zoals gietvloer – steentapijt – marmertapijt – troffelvloer

Troffelvloer

Wat? Troffelvloeren of mortelvloeren zijn miljoenen kwartskorrels met verschillende korrelgroottes die door middel van kleurstoffen en epoxyharsen worden gekleurd. De mortel wordt handmatig aangebracht tot een dikte van ongeveer 6 mm. Na plaatsing is de vloer na 24u beloopbaar. Sinds kort hebben wij een !UNIEK zelf ontwikkeld vloersysteem van troffelvloer met pu bindmiddel (uv-bestendig) in plaats van epoxy bindmiddel, zo kan deze ook in uw leefruimte geplaatst worden.

Een troffelvloer heeft als voordelen dat hij vloeistofdicht, stoot- en slijtvast, hygiënisch en geluidsabsorberend is. Eveneens heeft de vloer een hoge chemische bestendigheid en een hoge mechanische sterkte. Ook het toepassen op een ondervloer met vloerverwarming levert geen enkel probleem op. Zowel rechte als afgeronde plinten zijn mogelijk.

Kleuren Door een breed kleurengamma kunt u oneindig combineren tot de perfecte interieur vloerbedekking voor uw woning.

Een ruime keuze aan stalen kan u in onze showroom komen bekijken, eveneens op ware grootte. Of bezoek de site van onze leverancier:

Afwerking De vloer is geheel gesloten en heeft geen open structuur. De troffelvloer wordt standaard voorzien van een glanzende, doorzichtige epoxylaag zodat de vloer waterdicht en glad afgewerkt zal zijn. Bij ons !UNIEK nieuw vloersysteem wordt deze met polyaspartic (alifatisch) gesloten. Indien gewenst kunt u nog een extra matte pu-toplaag kiezen.

Onderhoud

Troffelvloeren zijn eenvoudig te onderhouden. Het stof kunt u gemakkelijk opzuigen met de stofzuiger. Hardnekkig vuil en gemorste vloeistoffen kunt u verwijderen door het dweilen met water. Neem zeker deze uitgebreide onderhoudsfiche gietvloer goed door.

Realisaties

Benieuwd naar enkele projecten van troffelvloer? Neem een kijkje naar onze eigen realisaties van troffelvloer.

Instructies voor de klant

Indien u beslist om een troffelvloer te laten plaatsen, neem dan zeker deze uitvoeringsvoorwaarden in acht.