Your Name

Microcement

Microcement

Een microcement is ook gekend als beton ciré, woonbeton, betonstuc, …

Forcrete is een zeer innovatieve, waterdichte wand- en vloercoating met een dikte van 2 à 3mm. Deze decoratieve techniek is perfect voor badkamers en vloeren met veel verkeer. Deze baanbrekende eco-harsformuleringen zorgen ervoor dat Forcrete waterdicht is voordat sealers worden aangebracht. Het materiaal is niet afhankelijk van dunne lakken op basis van oplosmiddelen voor bescherming en blijft waterdicht gedurende de levensduur van het product.

Micro-Quartz is een van de meest populaire decoratieve producten onder de Forcrete producten. Het afgewerkte uiterlijk is een organische esthetiek die niet lijkt op enig ander microcement op de markt. En met een puntbelasting van maar liefst 50nm extreem sterk vergeleken met andere merken. Het product Forcrete overtreft veruit alle gebruikelijke normen binnen de markt op het gebied van kwaliteit. Het Forcrete microcement is een vloer die bekend staat vanwege de hoogwaardige kwaliteit. U kan de productsamenstelling niet vergelijken met soortgelijkig microconcepten of mortels. Daarom is Micro-Quartz een echte aanrader voor vloeren, trappen en nog veel meer. Door te kiezen voor een vloer met microcement van Forcrete creëert u een mooie, warme, eigentijdse ruimte met een natuurlijke uitstraling. Van dit type decoratieve technieken gaat u nooit spijt krijgen: het geeft uw ruimte een geheel eigen stijl en luxueus gevoel.

Eigenschappen

Unieke uitstraling

Hoge krasbestendigheid

Hoge chemische weerstand

Waterdicht

Voegloos

Antislip

Geschikt voor intensief gebruik

Uitstraling natuurlijke betonlook

Robuuste uitstraling

Hard

Kleuren

Prachtige standaardkleuren te bezichtigen in onze showroom. Kleine kleurverschillen in de vloer en/of wand kunnen lokaal optreden door variaties in de natuurlijke grondstoffen (ijzeroxidepigmenten, marmerstof en silica).

Opbouw

Deze vloer wordt aangebracht in 8 lagen.

Your Name

Toepassingen

Woningen

Winkels

Showrooms

Kantoren

Wanden

Banner scratch no more