Your Name

Troffelvloer

Troffelvloer

Een troffelvloer of mortelvloer is kwartszand met verschillende korrelgroottes die door middel van kleurstoffen en kunstharsen worden vermengd. De mortel wordt handmatig met een troffel en vlakspaan aangebracht tot een dikte van ongeveer 6 mm. Vandaar ook de naam troffelvloer.

Zo’n vloer lijkt sterk op steentapijt, maar dan met veel fijnere korreltjes. Zo ontstaat er een vloer met fijne poriën die egaler oogt dan een steentapijt. Een troffelvloer wordt steeds geseald om ze vloeistofdicht te maken en uw onderhoud zo makkelijk mogelijk te maken.

Een troffelvloer is de ideale keuze voor iedereen die houdt van een moderne industriële look en een gemakkelijke vloer in huis. Deze vloeren komen vaak voor in industriële omgevingen, maar hebben ondertussen ook hun weg gevonden in het hedendaagse interieur. Door hun uitstekende eigenschappen en de opkomst van de industriële look zijn ze veelal te zien in nieuwbouwwoningen.

Eigenschappen

Vloeistofdicht

Onderhoudsvriendelijk

Hoge druksterkte

Stoot- en slijtvast

Combineerbaar met vloerverwarming

Chemisch en mechanisch belastbaar

Naadloos

Hygiënisch

Geluidsabsorberend

Kleuren

Door een breed kleurengamma kunt u oneindig combineren tot de perfecte interieur vloerbedekking voor uw woning. Een ruime keuze aan stalen kan u in onze showroom komen bekijken, eveneens op ware grootte.

Opbouw

We hebben een !UNIEK vloersysteem van troffelvloer ontwikkeld met pu bindmiddel (uv-stabiel) in plaats van epoxy bindmiddel, zo kan deze ook in uw leefruimte geplaatst worden zonder angst voor verkleuring.

Your Name

Afwerking

De vloer is geheel gesloten en heeft geen open structuur. De troffelvloer wordt standaard voorzien van een glanzende, doorzichtige epoxylaag zodat de vloer waterdicht en glad afgewerkt zal zijn. Bij ons !UNIEK nieuw vloersysteem wordt deze met polyaspartic (alifatisch) gesloten. Indien gewenst kunt u nog een extra matte pu-toplaag kiezen.

Toepassingen

Garages

Praktijkruimte

Woning

Labo's

Drukkerijen

Banner scratch no more